MENGENAI ADS4BUCKS

BannerFans.com

Ads4Bucks adalah sebuah Portal Pengiklanan dan Program Afiliat yang memberi anda kemudahan untuk mengiklankan produk dan juga perkhidmatan anda. Tujuan kami adalah untuk menjadikan Portal ini sebagai sebuah portal pengiklanan yang paling popular di dunia agar pelanggan kami benar-benar dapat menjual produk-produk dan perkhidmatan-perkhidmatan dengan efektifnya. Dengan konsep afiliat 100% online ini kami yakin matlamat Ads4Bucks akan tercapai.

Ruang iklan Ads4Bucks serta online tools kami, akan membantu anda untuk menjana pendapatan berterusan yang konsisten untuk suatu jangka masa yang panjang. Anda boleh mengiklankan produk serta perkhidmatan anda walau pun anda tidak lagi menjadi Agen komuniti Ads4Bucks. Pihak kami akan memastikan portal ini popular dan mendapat hits yang tinggi seterusnya menjadikan kita semua sebuah komuniti perniagaan yang berjaya.

Di samping itu juga, berbagai aktiviti, promosi, peraduan dan lain-lain telah dirancang. Semua ini akan meningkatkan populariti Ads4Bucks sebagai "The Ultimate Address".


Perancangan masa hadapan:
Ads4Tv – Internet TV
Ads4Cafe
Ads4Bucks HyperMarket

Cara-cara menjadi agent Ads4Bucks kami:-
2. login agent bahagian Malaysia site dari Malaysia, jika lain negara Worldwide site
3. klik close[x], di bawah menu web ads4bucks klik bahagian MENGENAI ads4bucks.
4. klik DAFTAR SEKARANG SEBAGAI AGENT ADS4BUCKS!
5. Setelah isi semua maklumat peribadi anda , sila buat pembayaran
6. Sila ym saya auraseri86(yahoo) untuk mendapatkan no.akaun supaya pembayaran dapat dilaksanakan. Harap maklum! sekian , Terima kasih.


/>

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi pendapat yang bernas tentang tajuk perbincangan di blog saya.